Recomanació 6: El senyor Lambert de Sempé

senyor lambert

 

Títol: El senyor Lambert

Autor: Jean-Jacques Sempé

Editorial: Blackie Books, 2017

Preu: 17,90 €

 

 

A l’hora de dinar, en un bistró de París, s’hi reuneix sempre la mateixa gent: un grup d’amics parla política, uns altres parlen de futbol, un home de més enllà dina depressa perquè ha de tornar a la feina. El restaurant bull de vida i podem sentir el soroll dels plats, la cambrera demanant als clients què volen menjar, el soroll de converses que es barregen, gent que entra i surt… Cada dia la mateixa escena, cada dia els mateixos personatges.

lambert 2

Fins que un dia el senyor Lambert no hi és. Li haurà passat alguna cosa? Ell que sempre és tan puntual… En Lambert se’ns ha enamorat i això el fa anar tard i viure als núvols. Aquest estat de felicitat fins i tot aconsegueix canviar el contingut de les converses del seu grup d’amics que reviuran amors passats, i el del grup de la taula del costat que, per uns dies, deixaran de banda la política.

Si el trobeu a les llibreries potser pensareu que es tracta d’un llibre infantil perquè Sempé el tenim associat a El petit Nicolàs i, per tant, als infants. Però no ho és. Aquest llibre és per adults pel seu contingut.

És un llibre tendre, captivador i que us enamorarà perquè parla del dia a dia, de la vida, del que té d’inesperat, dels camins i de nosaltres mateixos.

lambert 3

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s