Brooklyn Public Library

La Broolyn Public Library té com a missió garantir la preservació i la transmissió del coneixement, la història i la cultura, i proporcionar, als ciutadans de Brooklyin, accés obert a la informació per satisfer les seves necessitats educatives, informatives i d’oci.

La Brooklyn Public Library és interessant per quatre qüestions:

  • Té el Bklyn Library Youth Council, un consell assessor format per joves que participen en la presa de decisions de la biblioteca pel que fa al pressupost, les activitats i la col·lecció. Els joves que hi participen es reuneixen un cop al mes durant el curs escolar i tenen l’oportunitat de relacionar-se amb altres joves del seu barri, així com esdevenir agents actius i implicats amb la seva comunitat.
  • Participen en el projecte Reading is Fundamental, que té com a finalitat acabar amb l’analfabetisme infantil als Estats Units facilitant l’accés als llibres per tal de garantir les mateixes oportunitats a tothom.

Captura de pantalla 2016-09-20 a les 21.01.21 1.png

  • Treballen intensament amb els joves per ajudar-los amb els estudis i orientar-los professionalment. Com a objectiu estratègic s’han proposat treballar per disminuir l’analfabetisme entre els joves i ajudar-los a assolir els seus objectius educatius.
  • Té el BCAPteen Creative Leadership Project, un casal d’estiu destinat a joves d’entre 13 i 17 anys. Cada dia, durant 6 setmanes, els participants realitzen documentals cinematogràfics entorn l’art, la natura i la cultura, tot treballant les seves habilitats personals i professionals de comunicació i de lideratge. Aquest projecte es du a terme gràcies a la participació del teixit empresarial de la zona.

captura-de-pantalla-2016-09-20-a-les-21-02-11

Advertisements